Headerbild

Kategorier

Vi söker seglingsintresserade

2013-05-22 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Är du intresserad av segling i allmänhet eller kanske kappsegling men aldrig eller sällan fått chansen att följa med, nu har du möjlighet att testa på denna häftiga sport.

Varje tisdagskväll under sommaren (juli undantaget) så anordnar Piteå Segelsällskap seglingstävlingar för alla som är intresserade. Normalt brukar det vara 5-10 båtar som ställer upp och det är på dessa båtar ni nu har möjlighet att mönstra på.

Vill ni inte följa med på en tävlande båt men är ändå intresserade av att vara med på nära håll finns möjlighet att följa med på en funktionärsbåt, där finns också mycket att se och lära. Vi har ett stort behov av funktionärer så vi är mycket glada för alla som är intresserade.

Vi vill att seglingssporten i Piteå ska växa därför försöker vi nu på detta sätt locka fler att börja segla och i förängningen också tävla.

Låter detta intressant, tveka inte att kontakta Tomas Nilsson 070-5456432 så kan han berätta mer. Eller så åker ni ner till vår hamn på Haraholmen på tisdagar vid 17:30 tiden, så syns vi där. Första tävlingen är den 4/6.

 

//Seglingskommittén

Adress

Piteå SS - Segling Hamptjärnsvägen 100 94640 Svensbyn

Kontakt

rannaes@icloud.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Årets viktiga datum (klicka på vimpeln)