Headerbild

Kategorier

Inbjudan till Stig Jakobs Minnessegling

2012-07-25 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Ni har väl inte glömt bort att den familjevänliga tävlingen Stig Jakobs Minnessegling går av stapeln helgen 3-5 augusti, skynda och anmäl er!

Årets upplaga av denna tävling är senarelagd för att vi förhoppningsvis ska få ett något varmare och behagligare vänder jämfört med de år vi kört i juni. Nytt för i år är också bansträckningen, vi kommer inte att segla upp till Svinöra utan vi kommer att hålla lördagens räkfrossa i Jävre, denna måltid bjuder PSS på. 

Fredagens etapp som startar vid Haraholmen 18:30 får sin målgång vid dykarklubbens anläggning vid Renöra där vi också på kvällen kommer att ha lite aktiviteter för alla deltagare.

Tävlingen körs med omvänd startordning, dvs båten med lägst SRS-tal startar först.

Det är möjligt att delta i enskilda delseglingar, anmälan görs då till seglingsledaren senast 30 minuter innan första start för respektive deltävling.

 

För att vi ska veta hur mycket räkor vi ska inhandla till lördagen så vill vi att ni anmäler er senast tisdag 31/7 till Tomas Nilsson, 070-5456432. Ska ni segla utan spinnaker så måste ni meddela detta samtidigt.

 

Mer information om tävlingen och bansträckning finns i seglingsföreskrifterna som ligger upplagt under knappen kappsegling.

 

//PSS Seglingskommitté

Adress

Piteå SS - Segling Hamptjärnsvägen 100 94640 Svensbyn

Kontakt

rannaes@icloud.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Årets viktiga datum (klicka på vimpeln)