Headerbild

Kategorier

Pss ordnar seglarläger för ungdomar i sommar. Är du intresserad?

2010-04-12 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

I sommar anordnar Piteå Segelsällskap seglarläger för ungdomar 8 - 14 år vid klubbens anläggning på Jävre-Sandholmen. Information var man anmäler sig finns i slutet av artikeln.

I sommar anordnar Piteå Segelsällskap seglarläger vid klubbens anläggning på Jävre-Sandholmen, från måndag 21 juni kl. 10:00 till onsdag 23 juni kl 15:00, dvs. veckan före midsommarhelgen.

Vi räknar med att kunna ta emot ca 15 deltagare och förtur ges för barn till medlemmar i PSS. Vi fyller på allteftersom anmälningar kommer in, tills deltagarlistan är full. Här gäller alltså ”först till kvarn”!

PSS har förhoppningsvis införskaffat två nya RS Feva XL och fyra Optimistjollar innan lägret och lånar in ytterligare båtar från klubbmedlemmar m.fl. Om vi får låna en Soling av Sten Olsson, så kan vi nyttja den om det blåser för mycket för jollarna.

Lägret kommer förstås att innehålla en hel del jollesegling men också grundläggande seglingsteori, sjövett, knopar etc. Lägret leds av en seglingsinstruktör, tillsammans med andra vuxna och ungdomsledare.

Deltagare bör vara mellan 8-14 år och måste vara simkunniga. Tidigare deltagare som passerat åldersstrecket får gärna anmäla sig som ungdomsledare.

Det blir även övriga mer lägerbetonade aktiviteter såsom tävlingar, skattjakt, fiske, bad & bastu, etc. som leds av ungdomsledare. Det finns också tillgång till basketbollar och landhockeymål samt klubbor.

I lägeravgiften som är 400 kr, ingår frukost, lunch, middag och fika och frukt, det kommer också att finnas möjlighet att köpa godis & glass i vår ”kiosk”.

Barnen sover i medhavda tält.


Arrangörer i dagsläget är; Ulf Westerberg, Tomas Nilsson och Eva Bergström-Westerberg, men vi tar tacksamt emot hjälp.


Anmälan sker till; ulf.westerberg@curacao-consulting.se

Adress

Piteå SS - Segling Hamptjärnsvägen 100 94640 Svensbyn

Kontakt

rannaes@icloud.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Årets viktiga datum (klicka på vimpeln)