Headerbild

Kategorier

Tävla med PSS under julhelgen

2023-12-21 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Riktigt god jul och gott nytt år säger vi från styrelsen till er alla. Hoppas ni hittar tid mellan skinka och must till att lösa vår stora bildtävling "Vad heter segelbåten?"

Vi rundar av kalenderåret med en önskan om en riktigt god jul och gott nytt år. Hoppas ni alla får lugna och sköna helgdagar och kanske kan glädjas åt någon julklapp som gör sig fint i båten till sommaren.

Vi har ju passerat vintersolståndet och det känns på något sätt mer relevant att tänka på ruttplanering, vårrustning och sjösättning.

Men förhoppningsvis kan ni också försöka lösa vår bildtävling "Vad heter båten?" Här under ser ni 22 bilder på segelbåtar. Er uppgift är att klura ut vad segelbåten heter. Skriv bildernas nummer kopplade till era namngissningar och mejla svaren till rannaes@icloud.com.

Det är säkert inte helt enkelt då ni bara får se utsnitt från båtarna. Men ge inte upp direkt. Varje bild innehåller något som är unikt för båtarna och det är inte omöjligt.

Till er hjälp får ni att alla 22 är segelbåtar som ägs eller har ägts av medlemmar i Pss. Bilderna är max 15 år gamla och varje segelbåt förekommer bara en gång i bildtävlingen.

Så ta hjälp av vänner, era egna bildsamlingar, gamla Sjörullor och leta i minnet. För dig som är ny medlem är det förstås svårare. Men delta ändå. Vi kommer lotta fram ett pris bland er alla som deltar, oavsett antal rätt.

Vinnaren är den som får flest rätt. Även här tar vi hjälp av lotten om fler än en hamnar på samma antal rätt.

Har ni familjemedlemskap? Uppmuntra övriga i familjen att delta.

Kom ihåg att det är segelbåtens namn vi efterfrågar, alltså det namn ägaren namngett sin ögonsten till och satt upp på segelbåten. Felstavningar accepteras. Om någon båt bytt namn kan fler än ett svar vara rätt.

Priserna kommer från föreningens digra presentförråd samt en en mycket viktig båtpryl till både vinnaren och den som vinner lottdragningen.

Vi vill har ditt svar direkt efter julhelgen, det vill säga senast 27 december 12.00. Vinnarna och rätt svar publiceras här på hemsidan inför nyårshelgen.

Bildnumret står ovanför tillhörande bild och ni mejlar alltså era svar till: rannaes@icloud.com.

Då kör vi! God jul och god tur.

Bild 1

Bild 2

Bild 3

Bild 4

Bild 5

Bild 6

Bild 7

Bild 8

Bild 9

Bild 10

Bild 11

Bild 12

Bild 13

Bild 14

Bild 15

Bild 16

Bild 17

Bild 18

Bild 19

Bild 20

Bild 21

Bild 22

Adress

Piteå SS - Segling Hamptjärnsvägen 100 94640 Svensbyn

Kontakt

rannaes@icloud.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Årets viktiga datum (klicka på vimpeln)