Headerbild

Kategorier

Klubbanläggningen redo för besök

2024-05-19 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Bryggorna sitter mot land, vatten och el är kopplat och stugan städad och iordningställd. Välkomna till segelsällskapets klubbanläggning vid Jävre-Sandholmen.

25 medlemmar slöt upp till lördagens arbetsdag och är värda ett stort tack. Det är lite av en traditionell säsongstart.

Nytt för i år är framförallt att hela brygganläggningen är nu renoverad. Det är ny trall och sidostycken även på den yttre delen. Under veckan kommer också nya, förtöjningsöglor i rostfritt att monteras.

Jolleförrådet är röjt och jollarna är betydlig enklare att ta fram för medlemmar som vill testa. Det finns två kompletta optimistjollar, två fevor och en laser i förrådet. Jollarna är försäkrade.

Segelsällskapet har också fått, köpt och renoverat cyklar. När ni kommer till klubbanläggningen ska det finnas fem fungerade cyklar att välja mellan. De står bakom bastun och är märkta med Piteå segelsällskaps dekaler.

Bastun och stugan är klara att använda. Tänk på att du som medlem kan hämta färdighuggen ved uppe i vedbon vid stugan. Det kan också finnas under sittbänkarna på bastualtanen, eller så greppar du en såg och kapar och hugger meterveden som ligger bakom bastun.

Kan du inte koden till stugan och jolleförrådet? Fråga någon i styrelsen. Så välkomna ut till vår fina klubbanläggning.

Arbetsdagen avslutades med palt och ett medlemsmöte. Information om punkter från medlemsmötet kommer att dyka upp här på Pss hemsida framöver. Redan nu kan du se vad som protokollfördes på mötet. Klicka på Om Pss/Möten/Klubbmöten och filen från 18 maj. Har du kommit hit från en mobil eller padda kanske du måste svajpa nedåt till protokollet kommer fram på skärmen.

Adress

Piteå SS - Segling Hamptjärnsvägen 100 94640 Svensbyn

Kontakt

rannaes@icloud.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Årets viktiga datum (klicka på vimpeln)