Headerbild

Kategorier

Så får du alla Pss-nyheter direkt till din epost - missa inga godbitar

2024-06-11 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Vi har en ny funktion på vår hemsida pss.nu. Fyll i din e-postadress och du får mejl direkt vi publicerar en nyhet. Då är du hela tiden med i matchen.

Piteå segelsällskap har under en period jobbat med att förbättra informationen till medlemmarna. Idén är att ha hemsidan som primär informationskanal och krydda med mejl för viktig information som kallelser och liknande.

Vi använder också Facebook men den kanalen har mer karaktären av information mellan medlemmar, diskussionsforum och som inkastare till hemsidan. Främsta anledningen till fördelningen är att alla medlemmar har inte Facebook och relevant information ska till alla.

Hemsidans nackdel är att den kräver en aktiv handling av medlemmen. Man måste surfa in och kolla och det är lätt att glömma.

Den nackdelen blir mindre nu. Om du tittar under rubriken till den här texten ser du raden "Prenumerera via". Klicka på epost och fyll i din korrekta adress, klart. (Rss fungerar också men kräver att du har ett program eller app som kan läsa informationen).

När du fyllt i din epostadress kommer du få ett meddelande i brevlådan direkt vi har uppdaterat nyhetssidan. Funktionen gäller bara nyheter. Vill du exempelvis läsa ett protokoll måste du komma ihåg att surfa in som vanligt.

Du kan enkelt avregistrera dig om du tycker det kommer för mycket mejl. Det är vår hemsidesleverantör Klubbenonline som hanterar mejlen och vi administratörer på sidan ser inte vilka som prenumererar. Därför kan du möjligen få påminnelsemejl från oss trots att du registrerat dig.

Vill du veta mer om hanteringen av information på Klubbenonline kan du läsa deras integritetspolicy här.

Bengt L

Adress

Piteå SS - Segling Hamptjärnsvägen 100 94640 Svensbyn

Kontakt

rannaes@icloud.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Årets viktiga datum (klicka på vimpeln)