Headerbild

Kategorier

Dags för The Rumble of the Bay - anmäl dig nu

2024-07-08 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Det är hög tid att anmäla er till helgens tävlingar. På lördag 13 juli numera klassiska The Rumble of the Bay och på fredag 12 juli Café Hildur race, en distanstävling från Likskär till Vallsviken.

The Rumble of the Bay är en cirka tio M lång distansbana med start och mål vid Mosesholmen i Piteå skärgård. Tävlingen genomförs med jaktstart. I centrum för hela arrangemanget står Café Hildur med sina bryggor och lokaler.

I förhoppningen att locka fler deltagare från våra segelvänner i norr har arrangerande Mosesholmen Yacht Club och Piteå segelsällskap skapat Café Hildur race - en distanstävling från Likskär i Luleå skärgård till Vallsviken och Café Hildur.

Så segla upp till Luleå och var med även på fredagens arrangemang. Café Hildur bjuder deltagarna på hamburgare efter fredagstävlingen.

På lördag kväll är det sedvanlig regattabuffé på Café Hildur efter The Rumble of the Bay. Vill ni vara med på den så gör en föranmälan senast torsdag 11 juli klockan 18.00 till Camilla på telefon: 070-309 49 97.

Inbjudan och seglingsföreskrifter och anmälan till The Rumble of the Bay hittar du om du klickar här.

Vill du också vara med i Café Hildur race - klicka här.

Adress

Piteå SS - Segling Hamptjärnsvägen 100 94640 Svensbyn

Kontakt

rannaes@icloud.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Årets viktiga datum (klicka på vimpeln)